Issa Kallon: "Dat ik na dit seizoen ga vertrekken, is wel duidelijk"

De kans dat Issa Kallon na dit seizoen nog bij SC Cambuur blijft, is heel klein. Dat vertelt Kallon in de SportCast vanuit Kameroen. Daar doet hij mee aan de Afrika Cup.
Sportverslaggevers Roelof de Vries, Andor Faber, Geert van Tuinen en Arjen de Boer praten je in de SportCast afwisselend iedere maandag bij over al het voetbalnieuws, vaak met een interessante gast uit de sportwereld. Zo nu en dan behandelen ze ook andere onderwerpen.
De SportCast is ook te beluisteren Spotify, bij Apple Podcasts en in de podcast-apps. Daar zijn ook alle eerdere SportCasts terug te luisteren.
Kallon is international voor Sierra Leone en speelt dinsdag met dat land zijn eerste wedstrijd tegen titelverdediger Algerije.
Maar het gaat in de SportCast dus ook over zijn toekomst en of hij nog bij Cambuur wil blijven. "Ik maak het seizoen sowieso af bij Cambuur."
De club waar het nu echt concreet is, is een buitenlandse club.
Issa Kallon
Toch zal Kallon proberen uit te kijken naar een nieuwe club. Er zijn clubs in Nederland en in het buitenland die interesse hebben getoond. "De club waar het nu echt concreet is, is een buitenlandse club", vertelt Kallon.

Transferperikelen bij Heerenveen en Cambuur

In deze SportCast hebben we drie gasten. Naast Kallon zijn dat Yadran Blanco en Stefan Bleeker. Blanco werkt voor het Brabantse dagblad BN/DeStem. We praten met hem over de mogelijke komst van NAC-speler Thom Haye naar sportclub Heerenveen. Bleeker is FC Groningen-volger voor RTV Noord. Met hem bespreken we de mogelijke komst van Patrick Joosten naar Cambuur.
Verder doen we de Nostradamus-pool, waarin de verslaggevers een aantal vragen over het komende seizoen beantwoorden. En we bespreken de soap bij sportclub Heerenveen en de vermeende interesse in Kees van Wonderen.