Week 9

Trainingen week 9

Training 1 8 x 2 minuten hurdrinne, tuskentroch 1 minút kuierje Training 2 25 minuten hurdrinne Training 3 1, 6, 2, 4, 5, 3 minuten hurdrinne, tuskentroch 1 minút kuierje
(advertinsje)

13 september: de Simmer yn Fryslân-loop

  Podcast week 9

   De podcasts van Fit mei Femke voor week 9 staan nu klaar! Elke week komen er drie nieuwe trainingen online. Die zijn hieronder te beluisteren. Ook zijn de podcasts te beluisteren op de Omrop-app, maar dan moet je wel de beschikking hebben over internet terwijl je hardloopt.

   De podcasts zijn ook te vinden op iTunes. Wil je de podcasts downloaden en zelf op jouw telefoon of mp3-speler zetten? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt kiezen voor een podcast met of zonder muziek.

   Voor PC/laptop: Klik met de rechter muisknop op de link hieronder en kies voor 'Link opslaan als'.
   Voor Android: Houd de link van de podcast ingedrukt en kies dan voor 'link opslaan'. De podcast is dan te vinden in 'Downloads' (werkt alleen in browser, niet in omrop-app)
   Voor iOS: de podcasts zijn ook te vinden op iTunes.

   Podcasts week 9 met muziek:
   Download hjir de podcast 'wike 9 - training 1 - mei muzyk'
   Download hjir de podcast 'wike 9 - training 2 - mei muzyk'
   Download hjir de podcast 'wike 9 - training 3 - mei muzyk'

   Podcasts week 9 zonder muzyk:
   Download hjir de podcast 'wike 9 - training 1 - sûnder muzyk'
   Download hjir de podcast 'wike 9 - training 2 - sûnder muzyk'
   Download hjir de podcast 'wike 9 - training 3 - sûnder muzyk'

   De podcasts binne ek te finen op iTunes.

   Doe mee aan de Fit mei Femke-clinic

   Kun je wel wat hulp gebruiken bij je Fit mei Femke-training? Dan is dit je kans! Onze coach Jaring de Groot geeft drie keer een clinic, op 16 juli (Koudum), 11 augustus (Makkum) en 5 september (Leeuwarden). Hij loopt met jou één van de trainingen helemaal door, inclusief warming up en cooling down. In totaal duurt de clinic een uurtje. Meedoen is gratis en opgeven is niet nodig. Iedereen is welkom! Hier alle informatie op een rijtje: Donderdag 16 juli: Camping De Kuilart, De Kuilart 1, Koudum, 10:00 uur Dinsdag 11 augustus: Camping De Holle Poarte, De Holle Poarte 2, Makkum, 14:00 uur Zaterdag 5 september: Omrop Fryslân, Zuiderkruisweg 2, Leeuwarden, 14:00 oere

   Coach Jaring de Groot over hardloopgadgets

    Het hardlopen is door de jaren heen erg veranderd. En dan wordt vooral ook gedoeld op de groeiende commercie. Kijk maar eens in een hardloopspeciaalzaak. Daar zijn niet alleen maar hardloopschoenen en kleding te krijgen, maar de zaak hangt ook vol met allerlei accessoires. Van horloges met alles er op en er aan tot en met speciale rugzakken met bijvoorbeeld twee liter water erin voor de lange afstanden. En via internet, de sociale media en diverse apps zijn veel programma, logboeken enzovoort te vinden.

    Omrop Fryslân doet er nu ook aan mee met de serie podcasts voor 'Fit mei Femke'. Kijk maar eens op internet naar wat er allemaal te krijgen is of loop even een hardloopwinkel binnen.

    Jaring de Groot

    (advertinsje)