WitWat is terug

09 sep 2015 - 10:03

Met mooie nieuwe vragen én een nieuwe presentatrice

Waarom is urine geel? Noah Tol, de nieuwe presentatrice van WitWat, gaat op zoek naar het antwoord, en meer. WitWat is een compleet educatief programma van Omrop Fryslân SkoalTV voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar oud. Noah neemt de kinderen mee in haar zoektocht naar het antwoord op verschillende originele vragen bedacht door kinderen zelf.

Gewapend met een iPad en een fiets is geen vraag te moeilijk voor Noah. De vragen zijn bedacht door een schoolklas met kinderen die net zo oud zijn als de doelgroep. En moet er en proefje gedaan worden? Ook daar draait Noah de hand niet voor om! Daarnaast is er in alle afleveringen een liedje te horen. Bij het programma is een werkboekje beschikbaar voor groep 3 en 4 van de basisschool.

Na vier jaar is het programma weer terug met nieuwe afleveringen én een nieuwe presentatrice. Toen de laatste afleveringen opgenomen werden in 2011, speelde Marieke Swart nog de hoofdrol. Die rol is overgenomen door Noah Tol die vanaf woensdag 23 september te zien is als gezicht fan WitWat.

Het WitWat team:
• Presentatie Noah Tol
• Camera Jan Bensliman
• Geluid Sybrand Bok
• Regie Murk van der Schaaf
• Samenstelling Marja van der Leij

WitWat wordt de vierde woensdag en vrijdag van elke maand uitgezonden om 11.00 en 12.00 uur. Daarnaast zijn de afleveringen 24 uur per dag te zien via de schooltelevisiewebsite van Omrop Fryslân, www.skoal.tv.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân via mk@omropfryslan.nl of tel. 058 299 7876.

Image icon Download WitWat.jpg (369.72 KB)
(advertinsje)