Wie verdient volgens jou een complete kerstboom?

28 nov 2016 - 09:52

De feestdagen staan voor de deur en dat is voor veel mensen hét moment om familie en vrienden te verwennen. Met elkaar lekker eten, terugkijken op het afgelopen jaar, maar vooral ook aan elkaar denken. Onder dat motto tuigt Omrop Fryslân de warme kerstactie ‘wie verdient volgens jou een kerstboom’ op. In welke kamer die boom precies komt te staan wordt door de luisteraars en kijkers bepaald.  

Tussen dinsdag 6 en zondag 11 december worden tientallen kerstbomen door de hele provincie Fryslân bezorgd en compleet opgetuigd, voor de mensen die dat volgens naasten verdienen. De buurman, die iedere week de container voor je buiten zet. Je ouders, omdat ze altijd wel op de kinderen willen passen. Of misschien wel je voetbalcoach, die steeds voor je klaar staat. Vanaf vandaag kan iedereen iemand opgeven via Omropfryslan.nl/krystbeam. En wie weet staat Omrop Fryslân dan binnenkort met een compleet versierde kerstboom bij hem of haar voor de deur.

De actie start op dinsdag 6 december en is de hele week live te volgen op radio, televisie en internet. Met op radio live bijdragen van verslaggevers en ook in Fryslân Hjoed volop aandacht. Omrop Fryslân komt bij de mensen thuis en tuigt daar de bomen op. Kerst vier je ook dit jaar weer met familie, vrienden en Omrop Fryslân.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(Advertentie)