Wie verdient een Omrop-lintje?

12 apr 2016 - 15:16

Uw vader die altijd voor u klaarstaat of de buurvrouw die vaak op de kinderen past. Of misschien de kinderen die de klusjes in huis doen als u zelf geen tijd heeft. Mensen, die volgens anderen een pluimpje verdienen, speldt Omrop Fryslân op maandag 25 april een Omrop-lintje op.

Een dag later, op dinsdag 26 april, vindt de traditionele lintjesregen plaats. Die dag krijgen veel mensen een Koninklijke onderscheiding voor hun bijzondere verdiensten. Natuurlijk is er bij Omrop Fryslân ruim aandacht voor de lintjesregen.

Voor mensen die misschien niet direct voor een Koninklijk lintje in aanmerking komen en die toch veel doen voor een ander is er het Omrop-lintje. Verslaggevers van Omrop Fryslân gaan op pad om mensen, die dat volgens anderen verdienen, een Omrop-lintje en een oorkonde uit te reiken.

U kunt ook een persoon opgeven die volgens u een lintje verdient via omropfryslan.nl/lintsje. Opgeven kan tot en met donderdag 21 april. Uit alle ingezonden verhalen kiest de redactie een aantal personen die op maandag 25 april door een live-verslaggever verrast worden met een lintje.

Stem voor deze actie en de verhalen af op Omrop Fryslân Radio of kijk op de speciale site: omropfryslan.nl/omroplintsje. Omrop Fryslân Radio is in Fryslân te beluisteren op 92.2 FM (en op 92.5 FM en DAB+), maar ook via de Omrop website en app.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Kommunikaasje van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(Advertentie)