Welk bedrijf wordt de Friese onderneming van 2015?

15 apr 2015 - 16:23

De finale van de 25ste verkiezing live op Omrop Fryslân Televisie

Grenzen verleggen. Dat is het thema van de verkiezing van de Friese onderneming van 2015. Wie de winnaar en daarmee de Friese onderneming van het jaar wordt, is te zien op Omrop Fryslân Televisie. De finale van de verkiezing is op dinsdag 21 april vanaf 18.20 uur live te volgen. De drie genomineerde bedrijven zijn: DMT Environmental Technology uit Joure, Fotocadeau.nl uit Kollum en Ventura Systems uit Bolsward.

DMT ontwerpt waterzuiverings- en gasbehandelingsinstallaties en timmert hiermee aan de weg in binnen- en buitenland. Fotocadeau.nl is een jong innovatief bedrijf dat foto’s afdrukt op onder andere canvas en hout. Ventura Systems maakt deursystemen van hoge kwaliteit voor bussen, metro’s en trams.

Als thema voor de verkiezing is gekozen voor ‘grenzen verleggen’, omdat ondernemen alles te maken heeft met het stellen en verleggen van grenzen. Met dit thema gaat de verkiezing ook letterlijk de grens over. De finale van de 25ste Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar wordt namelijk in het Drentse Havelte gehouden bij de Johannes Postkazerne. De presentatie is in handen van Miranda Werkman. Commissaris van de Koning John Jorritsma maakt de winnaar bekend.

De jury bestaat dit jaar uit: juryvoorzitter Hans Konst (Gedupeerde van de provincie Fryslân), Diana Monissen (Bestuursvoorzitter van De Friesland Zorgverzekeraar), Cees Bijl (Burgemeester van Emmen) en Hans Snijder (Hoofdredacteur van de Leeuwarder Courant).

Kijk voor meer informatie op http://www.verkiezingfrieseonderneming.nl/ en www.omropfryslan.nl/programma/undernimming-fan-it-jier.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân. Tel: 058 299 7876 / 06 14 23 98 34.

(advertinsje)