Websjop Omrop Fryslân verhuist naar Afûk

18 des 2014 - 11:49

Omrop Fryslân stopt met de webshop: http://sjop.omropfryslan.nl/. De Stichting Afûk neemt de webshopactiviteiten van de Omrop over met ingang van 25 december 2014.

In de (web)winkel van Afûk werden al meerdere producten aangeboden die ook in de Omrop-sjop te koop waren. Daar komt nu een aantal specifieke Omrop-producten, Omrop-producties en producten uit de voorraad van de Omrop-sjop bij. De producten zijn voortaan te vinden op http://websjop.afuk.nl/ en via de rechtstreekse link http://websjop.afuk.nl/omrop-fryslan. Sommige Omrop-producties zijn ook bij andere (web)winkels te koop.
Omrop Fryslân heeft de laatste jaren de websjopactiviteiten al steeds verder afgebouwd. Dat heeft te maken met strengere regels in de Mediawet. In die wet zijn de eisen aan publieke en commerciële omroepen vastgelegd. Daarbij zijn ook regels opgenomen over nevenactiviteiten van omroepen, zoals het hebben van een webshop. Op basis van die regels kon Omrop Fryslân steeds minder verschillende soorten producten aanbieden in de webshop. Tot de overname op 25 december houdt de Omrop-sjop een verhuizingsuitverkoop.

_______________________________________________________________________
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jitske de Hoop van Omrop Fryslân:
06 1423 9834 / jitske.dehoop@omropfryslan.nl of Sito Wijngaarden fan Afûk: 06 5090 9495 / s.wijngaarden@afuk.nl.

(advertinsje)