Wâldrock reünie bij Omrop Fryslân

27 mrt 2018 - 15:10

Het beroemde festival Wâldrock, dat 30 jaar geleden voor het eerst werd gehouden, komt voor één keer terug bij Omrop Fryslân. Het Noardewyn Live podium van Omrop Fryslân staat op het bevrijdingsfestival in het teken van Wâldrock. De Wâldrock reünie is op 5 mei de hele dag te volgen bij Omrop Fryslân op radio, televisie en online.

Met dit alles op het bevrijdingsfestival brengt Omrop Fryslân het Wâldrock gevoel bij de mensen thuis. Tussen 13.00 en 22.00 uur komen verschillende acts voorbij die vroeger op het Wâldrock festival hebben gespeeld.

Twee opvallende namen in de line-up zijn Claw Boys Claw en Strawelte, die speciaal voor deze dag weer bij elkaar komen. Verder zijn er nog optredens van Jankobus Seunnenga & special friends, Restless, The Amp, Weekend At Waikiki, Livin Blues, Bad To the Bone, Incursion Dementa en de Doelleazen. Bruno Rummler komt met een eerbetoon aan zijn oom Doede Bleeker. Bleeker was in 1988 pauze-act bij Wâldrock en overleed op 18 maart 2018.

Het Noardewyn Live podium is te vinden in de Arendstuin in Leeuwarden. Vanaf 13.00 zijn de optredens te volgen bij Omrop Fryslân op radio, televisie, Omropfryslan.nl en de Omrop-app. Om 18.00 uur wordt de uitzending op radio en televisie afgesloten, maar gaat het feest op het festivalterrein en de livestream gewoon door.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(advertinsje)