Waar treffen wij elkaar deze zomer?

12 jul 2016 - 08:47

Simmer yn Fryslân: vanaf 18 juli

Overal in de provincie kunt u Omrop Fryslân tegenkomen deze zomer. Van 18 juli tot en met 4 september is het zomergevoel terug te vinden in de programmering van Omrop Fryslân. Van een barbecue in de achtertuin tot het FK fierljeppen, de Omrop is met Simmer yn Fryslân zoveel mogelijk buiten de deur om verslag te doen van alles wat er speelt.

Moai fuort
Omrop Fryslân gaat ‘moai fuort’ deze zomer. Zeven weken lang, zeven dagen per week, toeren de verslaggevers van de Omrop met de camper door heel Fryslân. Heeft u een tip over waar de camper naartoe kan rijden? Reageer dan op de oproepen die online en in de verschillende radioprogramma’s worden gedaan. De Omrop dompelt haar onder in de beleving van de dag en maakt live bijdragen voor radio, televisie en online.

Festivette
Met Festivette kan iedereen mee feesten met de festivals overal in de provincie. Een team van enthousiastelingen is deze zomer te vinden op verschillende festivals: van een metalfestival bij de Oldehove tot een geheimzinnig hippiefeest bij de Groene Ster. Voor, op en na de festivals is op social media een verslag te vinden met foto’s, filmpjes en live-interviews.

Fryslân in 360 graden
De wereld in 360 graden, ‘ús Fryslân’ in 360 graden. Dat is wat Omrop Fryslân deze zomer in kaart probeert te brengen. Op Omropfryslan.nl/simmer kunnen mensen in 360 graden foto’s en filmpjes vinden van het Friese land en de zomerevenementen. Zo kunt u bijvoorbeeld aan boord van een skûtsje stappen of het kaatsen meebeleven.

Alle kippenvelmomenten live
Het skûtsjesilen, de PC, het FK fierljeppen en andere sporten. Van het ene kippenvelmoment naar het andere. De topsporters hebben maar een doel deze zomer: winnen! De Omrop heeft ook maar een doel deze weken: de wedstrijden van de Friese sporten zo goed mogelijk volgen en live verslag doen met veel aandacht voor de uitslagen en interviews met de sporters. 

Meer informatie over Simmer yn Fryslân 2016 is te vinden op Omropfryslan.nl/simmer.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(Advertentie)