VC Sneek – Eurosped TVT live bij Omrop Fryslân

23 apr 2015 - 15:51

Zaterdag 25 april live op Omrop Fryslân Radio en Televisie

De volleybalsters van VC Sneek kunnen zaterdag 25 april in eigen huis landskampioen worden. Of dat lukt, is live te volgen bij Omrop Fryslân. Vanaf 19.15 uur doet Omrop Fryslân op televisie en radio live verslag van de vierde wedstrijd om de Nederlandse titel tussen VC Sneek en Eurosped TVT uit Almelo.

In de best-of-five reeks is de stand tussen de ploegen 2-1 in het voordeel van VC Sneek. De ploeg die als eerste drie keer gewonnen heeft, wordt landskampioen. De laatste keer dat de landstitel naar de dames van Sneek ging was in 1992, toen nog onder de naam Olympus. Mocht de winst zaterdag naar Eurosped gaan, dan wordt de beslissingswedstrijd op zondag 3 mei in Almelo gespeeld.

De wedstrijd VC Sneek – Eurosped TVT begint op zondag 25 april om 19.30 uur. De uitzending op televisie is vanaf 19.15 uur te zien. De presentatie is in handen van Simone Scheffer, oud-volleybalster Caroline Yntema verzorgt de analyses. Het wedstrijdcommentaar komt van Germ Stenekes en Geartsje de Vries.

Op de radio is er vanaf 18.30 uur een extra sportuitzending met presentator Geert van Tuinen. Vanaf 19.30 uur doet Freark Wijma verslag van de volleybalwedstrijd. Het extra sportprogramma begin met de voetbalwedstrijd Heerenveen – Willem II met commentaar van Arjen de Boer. Later in de uitzending komt daar ook nog het wedstrijdverslag van Roelof de Vries bij van de tweede wedstrijd in de basketbal play-offs van Aris tegen Groningen.

De live-uitzendingen zijn ook online te volgen via de website en de apps van Omrop Fryslân.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Kommunikaasje van Omrop Fryslân: 058 299 7876 / 06 1423 9834.

(advertinsje)