Topkoers Grand Prix de l’UET op Omroplive.nl

14 okt 2015 - 13:15

Zondag 18 oktober live te volgen bij Omrop Fryslân

Op Victoria Park, het drafcentrum in Wolvega, vindt zondag 18 oktober een historische koers plaats: de ‘Grand Prix de l’UET’. Het Europees Kampioenschap der Vierjarige paarden. De race met topdravers is vanaf 18.35 uur live te volgen bij Omrop Fryslân via de online zender Omroplive.nl. Vanaf 15.30 uur zijn er al andere koersen live te zien.

De Grand Prix de l’UET is de grootste koers die ooit in Nederland is verreden, met een prijzenpot van € 350.000 euro. De race wordt beschouwd als een van de belangrijkste koersen van Europa met toppaarden in de baan. Zo doet onder andere Bold Eagle mee, op dit moment een van de beste paarden van de wereld, van trainer Sebastien Gurato uit Frankrijk. Behalve het Europees Kampioenschap der Vierjarige paarden staan op zondag 18 oktober ook de koers om de ‘Fokkerstrofee’ en de finale van de ‘Main Wise As Challenge’ op het programma.

Alle koersen op Victoria Park worden rechtstreeks uitgezonden op Omroplive.nl. De agenda van de koersen is te vinden op www.victoriaparkwolvega.nl. De koersen worden jaarlijks door duizenden drafsportliefhebbers uit de hele wereld gevolgd via de livestream op Omroplive.nl. Behalve de drafbaankoersen zijn tal van andere evenementen live te volgen via de onlinezender Omroplive.nl, waaronder muziek- en sportevenementen.

Drafbaan koersen live:
Op zondag 18 oktober vanaf 15.30 uur live op www.omroplive.nl.
Meer informatie over de koersen is te vinden op www.victoriaparkwolvega.nl.

Noot voor de redactie:
Afbeelding: bron - Victoria Park.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân via mk@omropfryslan.nl of tel. 058 299 7876.

(advertinsje)