Saakje Mulder nieuwe commissaris Omrop Fryslân

16 feb 2018 - 11:50

Saakje Mulder uit Katlijk is benoemd tot nieuw lid van de Raad van Commissarissen van Omrop Fryslân. De Raad van Commissarissen bestaat verder uit Ton Baas (voorzitter) en Ger Jaarsma. Mulder volgt Sandra van Gaalen op, die van 2010 tot 2018 commissaris is geweest.

Saakje Mulder, geboren op 21 augustus 1961 in Wolvega, is sinds 2015 werkzaam als directeur/bestuurder van Lifelines BV in Groningen. Daarvoor was zij van 2009 tot 2015 directeur/bestuurder bij Sport Fryslân in Heerenveen. Mulder volgde haar opleiding onder andere aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen en het VU Medisch Centrum in Amsterdam.

RvC-voorzitter Ton Baas: "In Saakje Mulder hebben we een persoon gevonden die voldoet aan het profiel dat wij voor deze functie hadden geschetst. Daar zijn wij als Raad van Commissarissen zeer mee ingenomen. Met name haar ervaring als directeur/bestuurder bij organisaties die werken op het snijvlak van publiek en privaat sluit goed aan bij de ontwikkelingen en ambities van 'ús Omrop'. Daarnaast zijn wij er blij mee dat Mulder erg betrokken is bij Fryslân."

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(Advertentie)