Première nieuwe televisieserie Oare Eagen

14 jan 2015 - 15:13

Vrijdag 16 januari in stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden

Hoe verschillend denken jongeren en ouderen over onderwerpen als relaties, politiek, vooroordelen of normen en waarden? Ze gaan erover in discussie in ‘Oare Eagen’ (Andere Ogen). Deze nieuwe televisieserie van Omrop Fryslân is gemaakt door studenten van NHL Hogeschool. Oare Eagen gaat vrijdag 16 januari in première in stadsschouwburg De Harmonie.

Oare Eagen is een discussieprogramma over maatschappelijke thema’s. In het programma nemen jongeren en ouderen ergens in Friesland plaats op de Friese discussiebank en geven ze hun mening over één van de thema’s. De serie bestaat uit zeven afleveringen van ongeveer acht minuten en is vanaf 2 februari te zien op Omrop Fryslân Televisie. Oare Eagen is bedacht en geproduceerd door communicatiestudenten van NHL Hogeschool. Op de première worden twee afleveringen vertoond en vertellen de studenten over hun productie. De presentatie van de avond ligt ook in handen van de communicatiestudenten.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân, tel. 058 299 78 76 / mk@omropfryslan.nl of via Simone Coenen, communicatiestudente NHL Hogeschool Leeuwarden: coen1000@student.nhl.nl / 06 1700 7763.

(advertinsje)