Op zoek naar de kunst en cultuur in Fryslân

10 jul 2015 - 15:30

Nieuw bij Omrop Fryslân: Ik bin benijd!

Fryslân en haar kunst en cultuur. Drie zaken die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. In het nieuwe programma ‘Ik bin benijd!’ (Ik ben benieuwd!) van Omrop Fryslân gaan kandidaten op zoek naar de kunst en cultuur in Fryslân. Want, weten mensen eigenlijk wel hoeveel kunst en cultuur er in onze provincie te vinden is? Mensen die daar benieuwd naar zijn, kunnen zich opgeven voor het programma via www.omropfryslan.nl/ikbinbenijd.

Opgeven voor de serie kan alleen of met z’n tweeën. Je hoeft geen verstand van kunst en cultuur te hebben om mee te doen. Het belangrijkste is enthousiasme voor de Friese culturele onderwerpen. Van musea tot voorstellingen en van mooie routes wandelen tot een evenement. In ‘Ik bin benijd!’ is het iedere keer weer een verrassing voor de kandidaten welke kunst en cultuur ze nu weer tegenkomen. En als het even kan, doen de kandidaten actief mee door
bijvoorbeeld iets te maken als ze bij een activiteit zijn.

De opnames voor de serie worden de komende herfst gemaakt. In november wordt ‘Ik bin benijd!’ uitgezonden op Omrop Fryslân Televisie.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(advertinsje)