Op & Ut weer live op televisie

31 okt 2017 - 12:46

Op & Ut, het culturele radioprogramma van Omrop Fryslân is vanaf zaterdag 4 november ook weer te volgen op televisie. Live vanuit café Neushoorn in Leeuwarden is het programma dan tegelijk te horen en te zien op radio, televisie, Omropfryslan.nl en de Omrop-app.

In het teken van Culturele Hoofdstad 2018 is Op & Ut al sinds 2014 midden in de gemeenschap te vinden. Het programma kwam eerder al live vanuit de Blokhuispoort. Doordat Op & Ut vanaf 4 november weer op locatie wordt uitgezonden, is het ook weer mogelijk voor publiek om de uitzendingen bij te wonen. Mensen kunnen zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur langskomen in café Neushoorn aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden. En net als eerder: het eerste bakje koffie is gratis!

In de eerste uitzending in café Neushoorn, op zaterdag 4 november, schuiven Jacqueline Schrijver en Fredau Buwalda aan bij presentator Douwe Heeringa. Zij zullen het hebben over het Noordelijk Film Festival dat van 8 tot en met 12 november in Leeuwarden plaats vindt. Verder in de uitzending: Ernst Bruinsma met zijn boekenrubriek en live muziek van de band Small Town Bandits.

Op & Ut besteedt elke zaterdag aandacht aan allerhande activiteiten in Fryslân. Presentator Douwe Heeringa praat met gasten over evenementen, festivals, exposities, concerten, films en nog veel meer. Bovendien heeft Op & Ut vaste rubrieken waarin Johan de Jong over de natuur praat, Klaas Piekstra met tips voor de tuin komt en Piet Paulusma mensen bijpraat over het weer van dat weekend.

Op & Ut:
Elke zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur live vanuit café Neushoorn op radio, televisie, Omropfryslan.nl en de Omrop app.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Kommunikaasje van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(advertinsje)