Omrop Fryslân parkeert op de Centrale As

29 sep 2016 - 11:36

Maar liefst 9 kilometer aan bedrijvenpresentaties, demonstraties en andere activiteiten. Op zaterdag 1 oktober vindt de langste handelsroute van Nederland plaats op de nieuwe snelweg ‘de Centrale As’. Omrop Fryslân is hier bij en staat live met het radioprogramma ‘Sneon yn Fryslân’ geparkeerd op de route. Zo is alles live te volgen via radio en televisie.

Van 13.00 tot 18.00 uur presenteert Diana de Groot live vanaf de Centrale As het radioprogramma ‘Sneon yn Fryslân’. Op televisie is het evenement al vanaf 12.00 uur te volgen. Gasten schuiven aan en er vinden gesprekken plaats met mensen die op het evenement aanwezig zijn. Het zal ook een van de laatste momenten zijn dat lopen op de weg mogelijk is, de volgende keer zal met de auto zijn. Verslaggever Timo Jepkema is de hele middag op de weg te vinden, hij gaat op zoek naar interessante activiteiten en bekijkt waar iedereen mee bezig is. Omrop Fryslân is te vinden naast de ovonde bij Quatrebras.
 
In verband met de lancering van Klipkar TV bij Kabelnoord, treedt zanger Jelle B aan het begin van de middag op bij Omrop Fryslân.
 
Foarút mei de handel op de Centrale As
Omrop Fryslân Radio: Sneon yn Fryslân van 13.00 tot 18.00 uur
Omrop Fryslân Televisie: van 12.00 tot 17.00 uur   

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie, tel: 058 299 78 76.

(Advertentie)