Omrop Fryslân op volle toeren

11 apr 2017 - 14:31

Wie wordt de King of Dirt? Oftewel: wie wint de Kings Battle in Blauwhuis. Op donderdag 27 april zendt Omrop Fryslân deze autocrossraces van 13.00 tot 18.00 uur live uit op televisie. Dit alles is ook online te volgen via Omropfryslan.nl en de Omrop-app.

Het programma wordt gepresenteerd door Miranda Werkman en het commentaar komt van Freark Wijma en Roelof Reitsma. Verslaggever Jantine Weidenaar is de hele dag tussen de mensen en de auto’s te vinden om verslag te doen van alle gebeurtenissen op die dag. Mensen kunnen onder de uitzending laten weten dat ze meekijken met #KB17. Ook is het mogelijk om de races in het buitenland te volgen met een Engelstalige stream via Omropfryslan.nl/live. 

‘s Avonds om 18.20 uur, en daarna elk uur, is een compilatie van de races te zien. In deze uitzending zijn onder andere vier portretten van Kings Battle deelnemers te zien. Deze mensen worden ook in de races gevolgd én natuurlijk vertellen zij na de race hoe het ging.

Een onderdeel van de Kings Battle is de Omrop Fryslân caravanrace, waarbij de deelnemers proberen om als langste met de (hele) caravan op het parcours te rijden. De winnaar neemt de Omrop-bokaal mee naar huis en de beste drie winnen een barbecue.

Meer informatie is te vinden op Omropfryslan.nl/racing en Fac-autocross.nl.

De Kings Battle bij Omrop Fryslân:
De races zijn op donderdag 27 april live van 13.00 tot 18.00 uur op televisie te zien. ‘s Avonds om 18.20 uur, en daarna elk uur, is een compilatie hiervan te zien.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie: 058 299 7876.

(Advertentie)