Omrop Fryslân op het Noordelijk Filmfestival

04 nov 2015 - 14:39

Van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 november

Drie dagen lang televisie in het teken van de film. Omrop Fryslân Televisie is dit jaar ook op het Noordelijk Filmfestival. Van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 november zendt de Omrop een televisiemagazine uit met een film als finale.

De drie magazines worden gemaakt in het hart van het festival: de foyer van Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Met gesprekken met filmmakers en bezoekers, mooie reportages en interessante filmtips. Het magazine sluit iedere avond af met een film.

Op donderdag 12 november staat het Noorse drama ‘King of Devil’s Island’ op het programma, de openingsfilm van het Filmfestival in 2011. Vrijdag 13 november zijn twee films te zien van jong talent uit de Nieuwe Noordelijke Oogst: de sciencefiction film ‘Gliese 581’ en de humoristisch-absurdistische film ‘De Lullige Levensloop van een saaie man’. Zaterdag 14 november wordt de prachtige IJslandse film ‘Volcano’ uitgezonden.

Noordelijke Filmfestival bij Omrop Fryslân:
Van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 november vanaf 21.00 uur op Omrop Fryslân Televisie. Het magazine is ook online te zien via www.omropfryslan.nl en de Omrop-app.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(advertinsje)