Omrop Fryslân live op beurs Vrouw!

27 feb 2017 - 12:21

Omrop Fryslân komt op 11 en 12 maart live vanaf beurs Vrouw! in Leeuwarden, het grootste vrouwenevenement van Fryslân. De zender duikt dit jaar in de wereld van schoonheid, mode en gezondheid, met live radio-uitzendingen en andere activiteiten waar iedereen aan kan meedoen.

Altijd al benieuwd geweest hoe het is om voor de camera te staan? Ervaren hoe het is om co-host te zijn van de presentator van Fryslân Hjoed? Kom dan naar het beurspodium van Omrop Fryslân tijdens Vrouw! Net als bij echte co-hosts wordt iedereen eerst klaargestoomd voor de camera. Vervolgens staat op de autocue de tekst klaar en een ervaren Omropper geeft presentatietips. Daarna kunnen mensen zelf een minuut lang presenteren. Dat wordt allemaal voor de ‘co-hosts voor één minuut’ vastgelegd.

Naast het spektakel van Fryslân Hjoed wordt er op het beurspodium van Omrop Fryslân op zaterdag- en zondagmiddag live radio gemaakt. Sneon yn Fryslân en Snein yn Fryslân met alles over de beurs Vrouw! zijn op zaterdag 11 en zondag 12 maart te horen, en op zaterdag ook te zien, van 13.00 tot 18.00 uur. En natuurlijk is het promotieteam deze dagen ook aanwezig met een te gekke actie.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie: 058 299 7876.
 

(Advertentie)