Omrop Fryslân HD en Klipkar TV bij Kabelnoord

12 sep 2016 - 10:25

Vanaf vandaag is Omrop Fryslân Televisie voor alle klanten van Kabelnoord te zien in HD-kwaliteit. De provider is daarmee de eerste die Omrop Fryslân Televisie in HD-kwaliteit uitzend. Daarnaast is Klipkar TV toegevoegd aan het Kabelnoordpakket ‘Familie’, welke de gehele maand oktober gratis is te bekijken voor alle digitale televisie abonnees. Jelle B trapt de lancering op zaterdag 1 oktober feestelijk af tijdens Foarút mei de handel op de Centrale As.

Klanten van Kabelnoord hoeven niets te doen om Omrop Fryslân in HD-kwaliteit te kunnen bekijken. Wanneer de apparatuur HD-geschikt is wordt Omrop Fryslân vanzelf in HD getoond. Is de apparatuur niet HD- geschikt dan krijgt de klant de SD-variant van de zender.

Klipkar TV
Fryslân staat stijf van de bandjes en muzikanten. Om daar alles van te laten zien heeft Omrop Fryslân Klipkar TV. De beste pop uit eigen provincie! Klipkar TV is vanaf 1 oktober bij Kabelnoord te krijgen in het pluspakket ‘Familie’. Dit extra pakket is te krijgen met een digitale ontvanger en smartcard. Op zaterdag 1 oktober geeft zanger Jelle B het startschot door op een grote rode knop te drukken bij ‘Foarút mei de handel’ op de Centrale As. Daarmee is Klipkar TV beschikbaar voor de klanten van Kabelnoord. Na de lancering gaat Jelle B op pad en geeft hij huiskamerconcerten bij klanten van Kabelnoord. Klanten die in aanmerking willen komen voor een concert kunnen dat doorgeven via de website van Kabelnoord.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(Advertentie)