Omrop Fryslân in de lucht op de Luchtmachtdagen

31 Mei 2016 - 13:47

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni

De Nederlandse luchtvloot is behoorlijk onbereikbaar vanwege veiligheidsredenen. Maar tijdens de Luchtmachtdagen op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni op de vliegbasis in Leeuwarden is dat helemaal anders. Omrop Fryslân zit hier bovenop en houdt mensen op de hoogte van alles wat hen om de oren vliegt tijdens de Luchtmachtdagen.

Vliegshows, demonstraties en een blik achter de schermen, alles is te volgen. Meerdere verslaggevers zijn tijdens de open dagen op de basis en laten mensen thuis zoveel mogelijk zien en horen wat er gebeurd. Aan de vaste radioprogramma’s op vrijdag en zaterdag worden extra nieuwsblokjes toegevoegd met daarin praktische informatie over het verkeer, aantal bezoekers en mogelijke maatregelen.

Ook op Omrop Fryslân Televisie is het allemaal te volgen. Via visualradio zijn beelden van de vliegshows, de verslaggevers op locatie en de vaste presentatoren in de Omrop Fryslân studio te zien. Fysiek is Omrop Fryslân ook aanwezig op de basis, met een terraswagen en groot scherm met daarop de live beelden aangaande de Luchtmachtdagen.

Online is de Omrop extra actief bij de Luchtmachtdagen. Via een live-blog is alles, maar dan ook alles, te volgen. Met filmpjes, sfeerbeelden en informatie wordt online breed ingezet. Twitteren kan via #fleanbasis, Twitter wordt ook gebruikt om praktische informatie zoals over het verkeer en het aantal bezoekers te delen.

Luchtmachtdagen 10 en 11 juni
Radio: de hele dag aandacht in alle radioprogramma’s
Televisie: van 09.00 tot 17.00 uur visualradio met beelden van de shows en beelden op de basis
Online: alles over de Luchtmachtdagen, de liveblog, livestreams en de ontwikkelingen van de dag zijn te vinden op Omropfryslan.nl/loftmachtdagen en op de Omrop-app.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie, tel: 058 299 78 76.

(Advertentie)