Nu ook: de Tomkeradio-app

11 okt 2016 - 14:57

Na de lancering van de kinderzender Tomkeradio een jaar geleden, is er nu een Tomkeradio-app. Even luisteren naar een verhaal van Bear Boeloe, de avonturen van Tomke of de mooiste Friese liedjes? Dat is nu heel makkelijk met de app! Zondag 16 oktober kunnen kinderen de app en Tomkeradio ontdekken bij de kinderboekendag in Terherne.

Precies een jaar geleden ging Tomkeradio live, Tomkeradio.frl, op de kinderboekendag. Nu krijgt de succesvolle kinderzender een eigen app. De Tomkeradio-app is gratis te downloaden voor de iPhone en iPad via de Appstore van Apple. Ook voor Android-telefoons is de app gratis te downloaden via de Google Play Store.

Tomkeradio is op zondag 16 oktober in het Kameleondorp in Terherne. Om 13.00 uur gaat daar de kinderboekendag van start. Kinderen kunnen in de speciale Tomkeradio-romte lekker neerploffen om naar de internetzender te luisteren en de Tomkeradio-app te ontdekken. Meer informatie over de kinderboekendag en het programma is te vinden op Kinderboekendag.nl.

Alle liedjes en verhaaltjes op Tomkeradio zijn Friestalig. Tomkeradio is te vinden via de websites van Omrop Fryslân en de Friese bibliotheken. Tomke is ook elk weekend op zaterdag en zondag om 7.20 en 8.20 uur en zondagmiddag om 16.30 uur te zien op Omrop Fryslân Televisie. Meer Tomke is te vinden op Tomke.nl.  

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(Advertentie)