Noardewyn Live op het Freeze Festival

23 sep 2015 - 12:47

Noardewyn Live is weer op locatie te vinden, tussen het publiek. Zaterdag 26 september verzorgt Noardewyn Live een avondvullend programma op het Freeze Festival in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Onder andere De Kast, Jack Bottleneck en Sunday Kids treden op. Noardewyn Live op het Freeze Festival wordt op zaterdagavond 3 oktober uitgezonden op Omrop Fryslân Televisie.

Het draait allemaal om poptalent op het Freeze Festival. Presentator Willem de Vries heeft dan ook alles uit de kast gehaald voor een mooie line-up bij Noardewyn Live. De populaire band De Kast, bekend van liedjes als ‘In Nije Dei’ en ‘Moarn sil de sinne skine’, presenteert in Noardewyn Live nieuw werk. Ook de rockband Sunday Kids is aanwezig. In oktober komt het nieuwe album van de band uit. In Noardewyn Live laten zij natuurlijk hun hit ‘Along The Way’ horen.

Andere muzikanten die spelen zijn: Jack Bottleneck, Mr. Solnick en DOOXS. De officiële release van het debuutalbum van Jack Bottleneck en kompaan Johan Keus vindt plaats op het Freeze Festival.

Noardewyn Live op het Freeze Festival is zaterdagavond 3 oktober terug te zien op Omrop Fryslân Televisie.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(advertinsje)