Noardewyn Live op ‘Befrijdingsfestival’: groter dan ooit

28 apr 2017 - 12:17

Omrop Fryslân viert de bevrijding ook dit jaar met een eigen podium met live muziek op het ‘Befrijdingsfestival’ in Leeuwarden. Nu groter dan ooit; met een spetterende line-up, het Gouveneursplein als nieuwe locatie en voor het eerst gaat het feest door tot 21.00 uur ’s avonds. Onder anderen Elske DeWall, Vangrail en de Hûnekop zetten het Noardewyn Live podium op zijn kop.

De locatie van het Noardewyn Live podium is dit jaar voor het eerst het Gouveneursplein in Leeuwarden. Ook de tijden veranderen; de optredens zijn niet alleen ’s middags, maar ook ’s avonds. Presentator Willem de Vries is erg blij met de veranderingen: “Acht uur lang Noardewyn Live met fantastische acts en dat op een prachtige locatie. Mooier kan toch bijna niet?!” Via de livestream op Omropfryslan.nl en de Omrop-app is alles tot 21.00 uur te volgen.

Om 13.00 uur trapt de band Irish Stew af. Daaropvolgend een optreden van zangeres Elske DeWall, die na The Passion het Noardewyn Live podium betreedt. Verder spelen Vangrail, Jitizer, Gaatze Bosma, De Doelleazen en de Hûnekop.

’s Middags zijn de optredens te volgen bij Omrop Fryslân op radio, televisie, Omropfryslan.nl en de Omrop-app. Om 16.00 uur wordt de uitzending op radio en televisie afgesloten maar gaat het op het plein en de livestream gewoon door. Mooi Wark, Vangrail en Jack Bottleneck zorgen voor een spetterende afsluiting van het bevrijdingsfeest.

Kijk voor de exacte tijden en line-up op: Omropfryslan.nl/noardewyn.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Kommunikaasje van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(Advertentie)