Nieuwe website Omrop Fryslân Skoal.TV

15 sep 2014 - 10:04

Nieuwe website Omrop Fryslân Skoal.TV

Omrop Fryslân Skoal.TV heeft sinds kort een nieuwe website met handige zoekfunctie. Op www.skoal.tv zijn met ingang van de maand september alle educatieve jeugdprogramma’s van Omrop Fryslân te vinden. Programma’s zoals Tsjek, Kening Hert & Harry Hazze, Tomke, SKIK en WitWat zijn allemaal te bekijken op www.skoal.tv.

Bijzonder aan de nieuwe website is de uitgebreide zoekfunctie. Leerkrachten, kinderen en andere belangstellenden die op zoek zijn naar een programma of naar andere informatie, kunnen bij ‘sykje’ een trefwoord intypen. De zoekfunctie geeft daarna automatisch een aantal opties. Zo kunnen programma’s snel teruggevonden worden. De nieuwe website geeft bovendien de mogelijkheid te zoeken op leeftijdscategorie. De verschillende jeugdprogramma’s van Omrop Fryslân zijn gericht op peuters, kleuters, kinderen uit de onder- en bovenbouw basisschool en pubers. Met één druk op de knop is te zien welk programma geschikt is voor welke groep.

Alles van en over Skoal.TV is nu beschikbaar via www.skoal.tv op de gewone computer, de tablet en de telefoon. Of de programma’s nu in de klas bekeken worden of ‘s avonds thuis op de bank, de nieuwe website past zich automatisch aan het apparaat aan.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marja van der Leij (coördinator Skoal.TV): tel. 058 299 7735 / 06 12 07 04 23.

(advertinsje)