Nieuw element in Noardewyn Live: HaFaBra

27 aug 2015 - 15:42

Een keer per maand op Omrop Fryslân Televisie, Radio en Internet

In Noardewyn Live was al een breed scala aan muziek te horen en nu pakt Omrop Fryslân nog eens extra uit met HaFaBra- en koormuziek in het programma. Harmonie, fanfare en brassbands, alles komt voorbij de komende tijd in Noardwyn Live. Verschillende orkesten verzorgen een keer per maand een concert en daarnaast treedt ook een keer per maand een groot koor op.

Brassband de Spijkerpakkenband uit de gemeente Opsterland trapt op vrijdag 28 augustus af. De gehele band zal aanwezig zijn in de grote studio van Omrop Fryslân. Het tweede optreden wordt verzorgd door Wilhelmina Easterein. Dat fanfareorkest speelt op 25 september zijn mooiste stukken. Het derde optreden is een harmonieconcert op 30 oktober van muziekvereniging Da Capo.

De optredens van alle HaFaBra orkesten worden opgenomen en zijn later terug te horen op HaFaBra internetzender Koperkanaal.nl, speciaal voor liefhebbers van harmonie, fanfare en brassbands.

Iedere vrijdagmiddag is er vanaf 13.00 uur live muziek in Noardewyn op radio, televisie en internet. De presentatie ligt in handen van presentator Willem de Vries. Op zaterdag is er een compilatie van het programma terug te zien op Omrop Fryslân Televisie.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie: 058 299 7876.

(advertinsje)