Lintjesregen bij Omrop Fryslân

18 apr 2017 - 08:49

Dinsdag 25 april live bij Omrop Fryslân

De vrijwilliger die al jaren de lijnen trekt op de velden van de plaatselijke voetbalclub, of oma die zich inzet voor haar dorp of stad. Of misschien wel de buurjongen die activiteiten organiseert voor ouderen. Mensen, die een pluimpje verdienen, speldt Omrop Fryslân op dinsdag 25 april een Omrop-lintje op. Friezen kunnen mensen van wie zij vinden dat die een Omrop-lintje verdienen nomineren.

Voor mensen die misschien niet direct voor een Koninklijk lintje in aanmerking komen en die toch veel doen voor een ander is er het Omrop-lintje. Verslaggevers van Omrop Fryslân gaan op 25 april op pad om mensen, die dat verdienen, een Omrop-lintje en een oorkonde uit te reiken.

U kunt zelf een persoon opgeven die een lintje verdient via Omropfryslan.nl/lintsje. Dit kan tot en met zondag 23 april. Uit alle ingezonden nominaties kiest de redactie een aantal mensen. Die worden op dinsdag 25 april door een live-verslaggever van de Omrop verrast met een lintje. Overdag op de radio en ’s avonds in het televisieprogramma Fryslân Hjoed.

Stem voor deze actie en de verhalen af op Omrop Fryslân of kijk op de speciale site: Omropfryslan.nl/lintsje.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Kommunikaasje van Omrop Fryslân: 058 299 7876. 

(Advertentie)