Lintjesregen bij Omrop Fryslân

16 apr 2015 - 15:05

Vrijdag 24 april live op Omrop Fryslân Radio

Wie verdient volgens u een lintje? Net als vorig jaar gaan verslaggevers van Omrop Fryslân op vrijdag 24 april op pad om mensen, die het volgens anderen verdienen, een Omrop-lintje op te spelden.

Vrijdag 24 april is dit jaar de dag van de traditionele lintjesregen. Veel mensen krijgen dan een Koninklijke onderscheiding voor hun bijzondere (vrijwillige) verdiensten. Natuurlijk is daar bij Omrop Fryslân ruim aandacht voor.
Maar er zijn ook veel verdiensten die niet direct in aanmerking komen voor zo’n Koninklijk lintje. Van mensen die veel doen voor een ander. Zoals de buurvrouw die iedere week de boodschappen voor u doet, vader die altijd op uw kinderen wil passen of die vriend die het gras voor u maait, omdat u het zelf niet meer kunt. Voor die mensen is er het Omrop-lintje.

Geef de persoon die volgens u een lintje verdient op via lintsje@omropfryslan.nl en zet erbij waarom nu juist die persoon een lintje zou moeten krijgen. Dat kan tot en met maandag 20 april. Uit alle ingezonden verhalen kiest de redactie een aantal personen die op vrijdag door een live-verslaggevers verrast worden met een lintje.

Vorig jaar kreeg Omrop Fryslân ongeveer honderd aanmeldingen voor een lintje. Omdat de actie zo goed aansloeg, heeft de Omrop besloten om dit jaar opnieuw Omrop-lintjes uit te delen. Stem voor deze actie af op 92.2FM en kijk ook op de speciale Omrop-lintjes site: http://www.omropfryslan.nl/omroplintsje.

Noot voor de redactie:
Foto: Het Omrop-lintje en oorkonde.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Kommunikaasje van Omrop Fryslân: 058 299 7876.
.

(advertinsje)