Kunst & cultuur in Fryslân?

10 nov 2015 - 09:46

‘Ik bin benijd!’ vanaf maandag 16 november

Zeven Friezen op pad door de provincie om Friese kunst en cultuur te ontdekken. Waar zij heen gaan? Dat is steeds weer een verrassing. En wat vinden zij van dit alles? Dat is vanaf maandag 16 november te zien in ‘Ik bin benijd!’ op Omrop Fryslân Televisie.

In het programma Ik bin benijd! gaan Wopkje, Hielkje, Klaas, Jikke en Roelof en de broers Gerard en Hans op pad door Fryslân. De panelleden brengen een bezoek aan de mooiste musea, locaties en evenementen. En wanneer het even kan doen de panelleden ook actief mee aan een activiteit.

Aan het begin van elke aflevering krijgen de panelleden een cryptische omschrijving van de locatie waar zij heen gaan. Elke dag is er dan ook een ander panellid op een andere locatie te zien. Die cryptische omschrijving is ook te horen in het radioprogramma ‘De middei fan Fryslân’. Aan de hand van de omschrijving kunnen mensen raden welke culturele locaties centraal staat in de aflevering van die dag. En daar zijn natuurlijke elke dag weer mooie prijsjes mee te verdienen.

Op maandag 16 november is een deel van het panel te gast in het televisieprogramma Bynt. Ook ontvangt Douwe Heeringa elke zaterdag een van de panelleden in het radioprogramma Op & Ut om te praten over de locatie waar zij geweest zijn die week. Ik bin benijd! is zes weken lang elke werkdag vanaf 17.45 te zien op Omrop Fryslân Televisie.

Ik bin benijd!:
Vanaf maandag 16 november elke werkdag om 17.45 uur op Omrop Fryslân Televisie. De uitzending wordt vanaf 18.55 elk uur herhaald. Op zondag worden alle uitzendingen van de afgelopen week achterelkaar uitgezonden om 17.30 uur.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(advertinsje)