Koninklijk bezoek te volgen bij Omrop Fryslân

10 jun 2016 - 12:35

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen op 13 juni een streekbezoek aan Noardwest Fryslân. Het koninklijk bezoek is live te volgen op alle kanalen Omrop Fryslân. Het paar zal naar Sint Annaparochie, Wier, Tzummarum, Franeker en Harlingen.

Het bezoek van onze koning en koningin staat in het teken van de streekagenda. In de streekagenda werken de provincie, de gemeenten en het waterschap samen met de inwoners en bedrijven aan een sterke regio. Speciale aandacht is er die dag voor de leefbaarheid in het gebied dat een teruglopend aantal inwoners heeft.

Op Omrop Fryslân Radio en Televisie wordt verslag gedaan van de koninklijke tocht door Noardwest Fryslân van 10.00 tot 16.00 uur. ‘s Avonds is er om 18.20 uur een speciaal programma met een samenvatting van de beelden van de dag te zien. Verder is het laatste nieuws van het bezoek en een live blog te volgen op omropfryslan.nl en de Omrop-app. Meer informatie over het bezoek van het koninklijk paar in Fryslân is te vinden op omropfryslan.nl/keninklikebesite.

Koninklijk bezoek aan Fryslân
Radio:             van 10.00 tot 16.00 uur
Televisie:        van 10.00 tot 16.00 uur en een speciaal programma om 18.20 uur dat daarna
                       elk uur wordt herhaald
Online:           alles over het koninklijke bezoek, de liveblog, livestreams en de ontwikkelingen
                       van de dag zijn te vinden op Omropfryslan.nl en op de Omrop-app.

Noat foar de redaksje:
Foar mear ynformaasje kinne jo kontakt opnimme mei de ôfdieling Marketing & Kommunikaasje, tel: 058 299 78 76.

(Advertentie)