Kijkers Us dieretún positief over serie

22 jul 2016 - 14:49

Het overgrote deel van de kijkers van ‘Us dieretún’ is positief tot zeer positief over de serie van Omrop Fryslân. Ze waarderen het programma met een 7,8. Dat blijkt uit een onderzoek van onderzoeksbureau Kien. Een van de reacties is: “Een mooi en duidelijk programma over een attractie die erg dichtbij is.” In de serie volgde Omrop Fryslân de afgelopen weken de ontwikkelingen bij de vernieuwde dierentuin AquaZoo.

Mensen zijn vooral te spreken over het feit dat ze door het programma de kans kregen om achter de schermen te kijken bij AquaZoo. Een van de respondenten: “Mooi om van zo dichtbij te zien hoe het er daar aan toe gaat, nooit verwacht.” Zo werd de komst van de ijsberen op de voet gevolgd, maar kwamen er ook medewerkers van AquaZoo aan het woord. Dat zorgde ervoor dat er ook informatie werd gegeven over de dieren en de dierentuin. “Weer eens wat anders en bovendien erg leerzaam”.

‘Us dieretún’ bestond uit zestien afleveringen en werd van eind maart tot half juli uitgezonden op Omrop Fryslân Televisie. Alle afleveringen zijn terug te zien op Omropfryslan.nl/usdieretun. Dit najaar wordt de serie, ‘Us dieretún’, herhaald.

Omrop Fryslân laat ieder kwartaal onderzoek doen door onderzoeksbureau Kien. Het onderzoek wordt uitgevoerd onder een online panel van zo’n 1.000 mensen.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie: 058 299 7876.


(Advertentie)