Kijken jongeren en ouderen met ‘andere ogen’?

30 jan 2015 - 15:47

’Oare Eagen’: vanaf maandag 2 februari op Omrop Fryslân Televisie

Hoe kijken verschillende generaties aan tegen maatschappelijke thema’s zoals normen en waarden en de verschillen tussen mannen en vrouwen? Is naar de kerk gaan niet meer van deze tijd en kun je aan het uiterlijk zien hoe iemand is? Vanaf 2 februari, de antwoorden bij Omrop Fryslân in het discussieprogramma ‘Oare Eagen’.

Bij elk thema in Oare Eagen staan drie stellingen centraal. Jongeren en ouderen nemen ergens in Friesland plaats op de discussiebank om daar hun mening over te geven. Denken jongeren echt anders over de stellingen dan ouderen of zijn de verschillen eigenlijk niet zo groot? Bekijken verschillende generaties de dingen met andere ogen?

Mensen thuis kunnen ook meediscussiëren. Op de Facebookpagina van Redaksje Omrop Fryslân wordt een van de stellingen uit de aflevering van de week geplaatst. Iedereen kan daar zijn of haar reactie onder kwijt.

Oare Eagen is een serie van zeven afleveringen van ongeveer acht minuten. Het programma is bedacht en geproduceerd door studenten van de opleiding Marketing en Communicatie van de NHL Hogeschool in Leeuwarden.

Oare Eagen
Van maandag tot en met vrijdag om 16.50 uur op Omrop Fryslân Televisie. De eerste aflevering is te zien op maandag 2 februari. Iedere week op maandag een nieuwe aflevering. De serie is onder andere ook te bekijken op Omropfryslan.nl, de apps en op het Youtube kanaal van Omrop Fryslân.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(advertinsje)