Hea! zoekt muzikaal talent

20 jan 2017 - 16:50

Kijkers en luisteraars van Omrop Fryslân kunnen meeschrijven en zingen aan het nieuwe Hea!-liet. Ambities in de muziek, of gewoon zin om een stukje mooie tekst te schrijven? Meedoen kan vanaf 21 januari op Omropfryslan.nl/hea.

Het lied moet een vertolking worden van Hea! en alles waar het programma voor staat: gewone Friezen, bijzondere verhalen, droge humor en Fries. Die gewone Friezen komen ook centraal te staan in het Hea!-liet. De schooljuf met een schrijfpassie, de zingende kroegbaas, of een muzikale boer: iedereen kan ideeën insturen. Steekwoorden, teksten of raps, alles is welkom!

Een bekende Friese artiest schrijft met de ingezonden teksten een lied en maakt er een melodie bij. Als het lied klaar is worden kijkers en luisteraars opgeroepen om het nummer te zingen en mee te doen aan de videoclip. De lancering van het project is zaterdag 21 januari in het radioprogramma Sneon yn Fryslân met Diana de Groot. In dit programma is elke week, om ongeveer 14.15 uur, een update over het project te horen.

Kijk voor meer informatie, filmpjes en het opgaveformulier op Omropfryslan.nl/hea.

Hea!
Van maandag tot en met donderdag om 17.35 uur en daarna ieder uur na It Waar.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie: 058 299 7876.

(Advertentie)