Hea! is op zoek naar ‘Jo momint’

24 okt 2016 - 07:16

Dobberende eendjes of iemand die probeert een paal in de grond te slaan, allemaal simpele maar mooie momenten. Een heel bekende rubriek aan het einde van het televisieprogramma Hea! is ‘Samar in momint’. Dit moment kan van alles zijn, maar het is altijd genieten van een prachtig moment uit ons provincie. Vanaf deze week kan het zomaar zijn dat úw moment ook te zien is op televisie.

Het programma Hea! maakt reportages over gewone mensen met bijzondere verhalen. Vast onderdeel is ‘Samar in momint’. Tot nu toe zond Hea! cameramensen op pad door Fryslân om mooie momenten op te nemen. Maar nu kunnen mensen thuis dat moment ook bepalen.

Elke donderdag zendt Hea! ‘Jo momint’ uit. Kijk voor meer informatie over ‘Jo momint’ en hoe mensen een filmpje kunnen inzenden op: Omropfryslan.nl/momint. Er kan niet worden toegezegd dat alle ingezonden moment ook worden gebruikt voor de uitzending.

Hea!
Van maandag tot en met donderdag vanaf 17.35 uur elk uur op Omrop Fryslân Televisie. Met elke donderdag ‘Jo momint’ aan het einde van de uitzending.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(Advertentie)