Harkemase Boys - Staphorst live bij Omrop Fryslân

12 maaie 2015 - 09:55

Zaterdag 16 mei live op Omrop Fryslân Radio en Televisie

De finale om de Noordelijke districtsbeker tussen Harkemase Boys en Staphorst is op zaterdag 16 mei live bij Omrop Fryslân te volgen. Vanaf 16.45 uur doet Omrop Fryslân op televisie en radio live verslag van de wedstrijd op sportpark De Bosk in Harkema.

Het is de eerste keer dat Harkemase Boys en Staphorst elkaar treffen in de finale van het bekertoernooi. De voetbalclub uit Harkema haalde al zeven keer eerder een plek in de finale en won de beker vijf keer. Voor Staphorst is het de tweede keer dat de club in de finale om de Noordelijke districtsbeker staat.

De wedstrijd Harkemase Boys – Staphorst begint op zaterdag 16 mei om 17.00 uur. De uitzending op televisie is vanaf 16.45 te zien. Geert van Tuinen presenteert de live-uitzending mei Volendamkeeper Theo Timmermans als analist en wedstrijdcommentaar van Roelof de Vries. Op Omrop Fryslân Radio doet Koos Wieling verslag van de voetbalwedstrijd.

De live-uitzendingen zijn ook online te volgen via de app en de website van Omrop Fryslân. Op zondag 17 mei om 13.00 uur wordt de wedstrijd herhaald op Omrop Fryslân Televisie.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Kommunikaasje van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(advertinsje)