Groei luistercijfers Omrop Fryslân zet door in 2016

23 mrt 2016 - 13:24

Steeds meer mensen luisteren naar Omrop Fryslân Radio. De luistercijfers van de Omrop zitten sinds juli 2015 in de lift. De stijgende lijn houdt ook in de eerste maanden van 2016 aan. Dat blijkt uit de nieuwste metingen. Omrop Fryslân blijft veruit marktleider in Fryslân.

In de laatste meting van de luistercijfers, over januari en februari, is de positie van Omrop Fryslân opnieuw sterker geworden. De luistercijfers zitten in de lift sinds Omrop Fryslân vorig jaar een nieuwe radioprogrammering doorvoerde. In de tweede helft van vorig jaar groeiden de luistercijfers steeds verder. Die groei zet ook in 2016 door, zo blijkt uit metingen over januari en februari. Omrop Fryslân is met afstand marktleider in Fryslân.

Hoofdredacteur Klaas Geert Bakker: “Wij willen met onze programmering een brede doelgroep bereiken. Dat de vernieuwing van de programmering wordt gewaardeerd door de luisteraars zie je terug in de cijfers. Wij hopen ook de komende maanden de stijgende lijn vast te houden met mooie programma’s en uitzendingen over evenementen zoals de Fietselfstedentocht, de Luchtmachtdagen en De Slachte.”

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie: 058 299 7876.

(Advertentie)