Fryslân Hjoed: het laatste nieuws en achtergronden

02 sep 2016 - 11:06

Het laatste nieuws uit Fryslân wordt vanaf 12 september gebracht in een nieuw televisieprogramma: Fryslân Hjoed. Daarin wordt het nieuws op een andere manier bekeken en is er gelegenheid om meer aandacht te besteden aan het nieuws. Door middel van bijvoorbeeld langere reportages, live verbindingen, studiogesprekken en eigen specialisten.

“Nieuws verspreidt zich tegenwoordig razendsnel, we krijgen het de hele dag mee via radio, website en app. Als Fryslân Hjoed om 17.00 uur begint, zijn de meeste mensen al op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen in Fryslân. Wij kijken verder, belichten verschillende kanten en voegen zo wat toe aan het nieuws. Zodat het programma zowel aantrekkelijk is voor mensen die het nieuws op de voet hebben gevolgd, als voor mensen die nog graag willen worden bijgepraat. Alles wat Fryslân bezig houdt komt aan bod”, zegt hoofdredacteur Klaas Geert Bakker.“

Fryslân Hjoed wordt gepresenteerd door een mix van vertrouwde en nieuwe gezichten: Arjen de Boer, Roelof Lousma, Afke Boven, Suzanne van Zwam en Timo Jepkema. Het programma is onderdeel van de nieuwe televisieprogrammering van Omrop Fryslân, die op 12 september begint.

Noot voor de redactie/uitnodiging voor de pers:

Wij brengen u graag op de hoogte van alle vernieuwingen met een speciale presentatie op donderdag 8 september van 13.00 tot ongeveer 14.15 uur bij Omrop Fryslân, Zuiderkruisweg 2 in Leeuwarden.

De volledige nieuwe programmering wordt toegelicht door presentatoren en makers. En natuurlijk laten wij u ook het nieuwe decor in de televisiestudio zien.

U bent van harte welkom om de presentatie bij te wonen. Graag zien we uw aanmelding tegemoet op mk@omropfryslan.nl of telefonisch via 058 299 7876. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie via de bovenstaande contactmogelijkheden.

(Advertentie)