Fryslân DOK - Feroarkrêft

30 aug 2016 - 12:48

De participatiemaatschappij, waarin ieder zijn bijdrage aan levert en de overheid hoogstens faciliteert, vraagt om een verandering van mentaliteit. En dat verloopt niet altijd even gemakkelijk. In februari liet Fryslân DOK zien hoe Friese gemeenschappen op eigen kracht duurzaam probeerden te worden. Hoe staat het daar nu mee?

De ontwikkelingen in Pingjum en de dorpen van De Trynwâlden zijn hiervoor op de voet gevolgd. Die Friese dorpen waren in februari hard op weg om energieneutraal te worden. Maar hoe moet dat worden georganiseerd? En krijg je iedereen mee in die ambitie? De dorpen in ‘Feroarkrêft’ zijn een jaar lang gevolgd in deze ontwikkelingen. In de Fryslân DOK ‘Feroarkrêft’ wordt teruggekeken naar de weg hier naar toe en vooruitgekeken naar de toekomst.

Fryslân DOK: Feroarkrêft (Veranderkracht)
Zondag 11 september vanaf 17.00 uur ieder uur op Omrop Fryslân Televisie. Ook te zien op zaterdag 10 september juni om 15.30 uur en zondag 11 september om 13.05 uur op NPO 2.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: tel. 058 299 7876.

(Advertentie)