Fryslân DOK - Eelke Lok

25 aug 2015 - 11:33

Fryslân DOK op zondag 6 september

Na 40 jaar bij de Omrop Fryslân heeft redacteur Eelke Lok de leeftijd bereikt dat hij met pensioen gaat. Daarmee komt er een einde aan het tijdperk-Eelke op de Friese radio en televisie. Deze Fryslân DOK staat volledig in het teken van het afscheid van de journalist Eelke Lok: een eigenzinnige man die nooit om een mening verlegen is.

Met een aantal gasten kijkt hij op het terras van Hotel Galamadammen in Koudum terug op zijn carrière bij de Omrop. Wat is er veranderd in de journalistiek? Hoe ging de overstap van radio naar televisie? Welke dingen gingen mis? Deze eerste Fryslân DOK van het seizoen is een speciale uitzending waarvan Eelke zelf de inhoud bepaalde. Bekijk het eigen afscheidsverhaal van de markante man die jarenlang stem en gezicht van Omrop Fryslân was: Eelke Lok.

Fryslân DOK: Eelke Lok
Zondag 6 september om 17.00 uur en daarna vanaf 18.10 uur ieder uur op Omrop Fryslân Televisie. Ook te zien op zaterdag 5 september om 15.40 uur en zondag 6 september om 12.25 uur op NPO2.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: tel. 058 299 7876.

(advertinsje)