Fryske top 100: op wie brengt u een stem uit?

20 okt 2016 - 12:41

Op 29 oktober opent de stembus

Het eind van 2016 komt zo langzamerhand in zicht en dat betekent dat het weer tijd is voor de Fryske top 100. Als startschot voor de stemmerij zijn De Kast en Piter Wilkens op 29 oktober te gast in het radioprogramma ‘Sneon yn Fryslân’. Na deze opening van de stembus gaan de muzikale mannen op pad om verschillende mensen te trakteren op een huiskamerconcert. Opgeven daarvoor kan nu.

Iemand verrassen met een concert of een concert bij u thuis? Aanmelden kan via Frysketop100.nl. Daar is ook meer informatie over de concerten te vinden.
De komende tijd worden mensen volop warm gemaakt voor de Fryske top 100. Stemmen kan traditioneel tot en met tweede kerstdag. Op die finale stemdag krijgt iedereen de allerlaatste kans een stem door te geven. Als mensen dan bellen met Omrop Fryslân, kan het zomaar zo zijn dat zij een bekende artiest aan de lijn krijgen. Welke artiesten er zitten blijft nog even een verrassing.

De Fryske top 100 wordt op 31 december uitgezonden op radio, televisie, Omropfryslan.nl en de Omrop-app. Kijk voor meer informatie op: Omropfryslan.nl/frysketop100.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(Advertentie)