Fryske top 100: laatste kans om te stemmen

20 des 2016 - 10:34

Tweede kerstdag de finale stemdag

Het eind van 2016 komt zo langzamerhand in zicht en dat betekent dat het al bijna weer tijd is voor de finale stemdag van Fryske top 100. Tweede kerstdag wordt de stemmerij feestelijk afgesloten met een belteam en optredens op radio, televisie en internet. Stemmen op uw favoriete muziek kan traditioneel tot en met tweede kerstdag. Op 31 december wordt de volledige Fryske top 100 uitgezonden.

Alleen op de finale stemdag is de mogelijkheid om de stem voor de Fryske top 100 telefonisch door te geven. Verschillende bekende Friezen zitten klaar om alle stemmen in te voeren. Dit jaar zitten onder anderen Marcel Smit, Sytse Haima, Gerrit Breteler, Wiebe Kaspers en Folkert Hans Tolsma klaar op nummer 058 212 3618. Natuurlijk kan stemmen op Frysketop100.nl ook nog tot en met tweede kerstdag, 17.30 uur sluit de stembus. De presentatie van de finale stemdag ligt in handen van Femke de Walle en Jan Dirk de Haan.

De Hûnekop is tweede kerstdag samen met verslaggever Geert van Tuinen door de hele provincie heen te vinden. Thuis bij mensen in de huiskamer, midden op een groot plein of gewoon aan de keukentafel. Hiervoor in aanmerking komen? Opgeven kan via top100@omropfryslan.nl.

Het jaar uitzitten kan nu met Omrop Fryslân
Na tweede kerstdag worden de stemmen geteld en loopt de spanning op tot oudjaarsdag, dan wordt evenals andere jaren de volledige Fryske top 100 uitgezonden. Maar wat dit jaar wel anders is, is dat wij letterlijk op Friese wijze 2017 ingaan. De uitzending begint deze oudjaarsdag om 12.00 uur, en wie staat dit jaar op nummer 1? Het is te horen in de laatste minuten van 2016.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(Advertentie)