Fiel de Nacht: de gasten zijn bekend

07 jun 2017 - 15:32

Van 19 t/m 23 juni, elke dag van 21.00 tot 6.00 uur op Omropfryslan.nl 

Praten over het leven, stil zijn van de natuur, piekeren over het duister en dromen over de nieuwe dag. Omrop Fryslân presentator Bart Kingma praat in het nachtelijke onlineprogramma ‘Fiel de Nacht’ met Marijke Roskam, Jan Posthuma, Rients Ritskes, Greetje Bijma en Bearn Bilker over hun leven en drijfveren. Dat alles gebeurt vanaf een unieke locatie op Ameland; het uiterste oostpunt, middenin de duinen van het Oerd.

Jan Posthuma was erbij toen het Nederlands volleybalteam goud won op de Olympische Spelen in Atlanta, hét sportmoment van de 20ste eeuw. Greetje Bijma staat op de grootste internationale jazz-podia en kan haar stem beheersen als geen ander.

De andere gasten in Fiel de Nacht zijn: Marijke Roskam, die als dagvoorzitter en mediatrainer grote ondernemers en organisaties helpt beter voor het licht komen. Zenmeester Rients Ritskes, die managers zoals Herman Wijffels leerde mediteren en darter Raymond van Barneveld naar het wereldkampioenschap coachte. En Bearn Bilker, die niet alleen burgemeester is, maar ook de grootste koningshuiskenner van Fryslân.

Het is de tweede keer dat Omrop Fryslân het programma de hele nacht livestreamt. Aan het einde van het jaar worden de nachtelijke gesprekken nogeens samengevat tot compacte uitzendingen. Deze worden rond de kerstdagen op televisie uitgezonden.

Fiel de Nacht:
Van 19 t/m 23 juni: elke dag van 21.00 tot 6.00 uur via een livestream op Omropfryslan.nl en de Omrop-app. Kijk voor meer informatie over het programma en de gasten op: Omropfryslan.nl/fieldenacht.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie, tel: 058 299 78 76.

(Advertentie)