Faderpaard live bij Omrop Fryslân

05 jan 2018 - 12:34

Omrop Fryslân brengt Faderpaard op televisie, Omropfryslan.nl en de Omrop-app. Op vrijdag 12 januari is het concert Friesian Proms te zien en op zaterdag 13 januari is vanaf 8.30 uur de hengstenkeuring live te volgen. Verder wordt er in 2018 voor het eerst een Nederlandse stream, naast de Duitse en Engelse stream, aangeboden.

Omrop Fryslân zendt de showavond van Faderpaard op vrijdag 12 januari vanaf 20.30 uur live uit. In de show hebben tientallen Friese paarden een glanzende hoofdrol in het muzikale showprogramma Friesian Proms. Zij delen de piste met zanger Douwe Bob, de beroemde Italiaanse tenor Alessandro Safina, zangeres Elske DeWall, sopraan Belinda Vermeer en anderen.

Traditiegetrouw is Omrop Fryslân live bij de hengstenkeuring op zaterdag en zendt dat alles uit op telefyzje, Omropfryslan.nl en de Omrop-app. Het commentaar wordt gegeven door presentator Gerrit de Boer van Omrop Fryslân en deskundige Henk Dijkstra. Aan het einde van de middag wordt bekend wie de kampioen van 2018 is. Voor buitenlandse kijkers is de uitzending op internet te volgen met Engels of Duits commentaar. Bovendien is er dit jaar voor het eerst een Nederlandse stream beschikbaar.

Friesian Proms en hengstenkeuring live
Vrijdag 12 januari vanaf 20.30 uur de Friesian Proms en zaterdag 13 januari vanaf 8.30 uur de hengstenkeuring op televisie, Omropfryslan.nl en de Omrop-app. De finale van de hengstenkeuring wordt op zondag 14 januari om 12.00 uur herhaald op televisie.

Kijkers kunnen zaterdag reageren via de Omrop-app. Kijk voor meer informatie en alles over het Friese paard op: Omropfryslan.nl/faderpaard. Meer informatie over het programma van de hengstenkeuring en Friesian Proms is te vinden op www.faderpaard.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(Advertentie)