Extra sport op Omrop Fryslân Radio

16 mrt 2016 - 08:25

Zaterdag 19 maart vanaf 18.00 uur

Een avond volledig in het teken van Friese topclubs. Zaterdagavond 19 maart pakt Omrop Fryslân op de radio uit met een extra sportprogramma. Onder andere twee eredivisie wedstrijden en een Friese derby in de hoofdklasse komen aan bod. Het extra sportprogramma wordt gepresenteerd door Johan Terpstra en duurt van 18.00 tot 22.45 uur.

Op het programma staan zaterdag onder andere de eredivisie voetbalwedstrijden SC Heerenveen tegen Heracles Almelo en SC Cambuur tegen Roda JC. Nadat SC Heerenveen afgelopen zaterdag een punt pakte tegen koploper PSV staat de ploeg komende zaterdag tegenover de nummer zes: Heracles Almelo. Van die club verloor SC Cambuur vorige week met 3-1. SC Cambuur staat op dit moment nummer laatst en het is dus belangrijk voor hen om thuis tegen Roda JC punten te pakken.

Ook in de hoofdklasse wordt het spannend met een Friese derby tussen Harkemase Boys en Drachtster Boys. De wedstrijd begint om 17.00 uur in Harkema, de verslaggeving start al in het radioprogramma ‘Sneon yn Fryslân’. In de topklasse speelt Sneek Wit Zwart tegen VVSB aan de Molenkrite in Sneek. Verslaggever Koos Wieling houdt de mensen thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd.

Behalve voetbal is er in het extra sportprogramma ook veel aandacht voor andere sport, zoals de korfbalwedstrijd LDODK tegen PKC. Maar ook van het volleybal met de dames van Sneek tegen Eurosped en van de ijshockeywedstrijd HYC Herentals tegen UNIS Flyers houdt Omrop Fryslân de luisteraars op de hoogte.

Aanvang wedstrijden:
18.30 uur: SC Heerenveen – Heracles Almelo
20.45 uur: SC Cambuur – Roda JC
17.00 uur: Harkemase Boys – Drachtster Boys
19.30 uur: Sneek Wit Zwart – VVSB
20.00 uur: LDODK – PKC
20.00 uur: Sneek – Eurosped
21.00 uur: HYC Herentals – UNIS Flyers

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân, telefoon: 058 299 7876.

(Advertentie)