Eneco Tour 2016 live op Omrop Fryslân

13 sep 2016 - 10:04

Net als vorig jaar vindt de eerste etappe van de Eneco Tour 2015 plaats in Fryslân. Op maandag 19 september starten de wielrenners in Bolsward waarna zij 184,7 kilometer door Fryslân fietsen. Omrop Fryslân is vanaf 15.00 live bij deze eerste etappe.

De Friese stad is voor het tweede opeenvolgende jaar het toneel van de Eneco Tour. Dit keer komt de etappe langs zeven Friese steden: Workum, Hindeloopen, Stavoren, Sloten, IJlst, Sneek en natuurlijk Bolsward. De Eneco Tour is een belangrijke voorbereidingskoers voor het WK in Qatar. In het peloton fietsen veel toppers: wereldkampioen Peter Sagan, Olympisch kampioen Greg van Avermaet, Marcel Kittel, Mark Cavendish, Tom Boonen en Tom Dumoulin. Ook de Friezen Pieter Weening en Lieuwe Westra doen mee.

Op maandag 19 september, zendt Omrop Fryslân de etappe door Fryslân vanaf 15.00 uur live uit op televisie. De uitzending is ook te volgen Omropfryslan.nl en de Omrop-app. Het commentaar bij de beelden wordt verzorgd door Koos Wieling en Andries Bakker. Ook op de radio wordt verslag gedaan van de etappe door Fryslân.

Eerste etappe Eneco Tour 2016:
Op maandag 19 september vanaf 15.00 uur op radio, televisie, internet en de Omrop-app. Meer informatie over de Eneco Tour: Touretappe.nl/eneco-tour-2016/.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie: 058 299 7876.

(Advertentie)