Drie PC Kafees op Omrop Fryslân

21 maaie 2019 - 14:08

In de aanloop naar de PC kaatspartij zendt Omrop Fryslân deze zomer drie PC Kafees uit op de radio. Met kaatsers, oud-kaatsers, PC-leden en andere liefhebbers wordt in De Bogt fen Guné vooruitgekeken op de PC.

De PC Kafees worden uitgezonden op 27, 28 en 30 juli tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen zijn ook te horen op Radio Eenhoorn, waar Omrop Fryslân een samenwerking mee heeft. Geert van Tuinen verzorgt de presentatie en samenstelling van de PC Kafees: "Ik ben er hartstikke blij mee dat er drie PC Kafees te horen zijn bij Omrop Fryslân op de radio."

Keats-off, loting en PC dag
Omrop Fryslân is op donderdagavond 25 juli ook live bij de keats-off op het Sjûkelân, waar wordt bepaald welk partuur als laatste mag deelnemen aan de PC. Van 18.00 tot 20.30 uur doen Geert van Tuinen en Roelof de Vries live verslag vanaf het veld. Zoals elk jaar is de loting van de PC op maandag 29 juli live te volgen bij Omrop Fryslân op de radio. Op de PC dag zelf, op 31 juli, is de toespraak van PC voorzitter Ids Hellinga te zien op televisie, Omropfryslan.nl en de Omrop-app. Aansluitend zijn de kaatspartijen te volgen op radio, televisie (vanaf 15.00 uur), Omropfryslan.nl en de Omrop-app.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(advertinsje)