Concertconcours OMF live op Omropfryslan.nl

16 nov 2016 - 13:44

Op zaterdag 19 november

Liefhebbers van de muziek van Harmonie, Fanfare en Brassbands kunnen op zaterdag 19 november via Omrop Fryslân weer live meegenieten van optredens. Het concertconcours van de OMF wordt om 8.30 geopend door voorzitter Johan Meesters en is de hele dag rechtstreeks te volgen bij Omrop Fryslân via de website en de Omrop-app.

Aan het concertconcours van de OMF (Organisatie van Muziekverenigingen in Fryslân) in ‘De Lawei’ in Drachten doen 19 orkesten mee, waarvan 15 Friese orkesten. De optredens van alle orkesten zijn live te volgen via Omropfryslan.nl/live. Muziekvereniging ‘Oldemarkter Fanfare’ uit Oldemarkt trapt het concertconcours af om 8.45 uur. Als laatste speelt de brassband ‘De Wâldsang’ uit Buitenpost om 21.10 uur. Rond 22.00 uur worden de uitslagen bekend gemaakt.

Omrop Fryslân maakt ook opnamen die later terug te horen zijn op de internetzender Koperkanaal.nl. De koralen zijn ook op zondagochtend tussen 06.00 uur en 08.00 uur te horen op Omrop Fryslân Radio.

Kijk voor meer informatie over het concertconcours ook op www.omfryslan.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân, telefoon: 058 299 7876.

 

 

(Advertentie)