Brassbandfestival Surventobrass live

10 jun 2016 - 15:30

Brassbandmuziek op een aantrekkelijke manier laten horen aan een breed publiek. Met dat doel staan op zaterdag 18 juni zeven brassbands op het podium bij Surventobrass. Het jaarlijkse festival voor brassbands in Surhuisterveen wordt vanaf 17.50 uur live uitgezonden via de website en app van Omrop Fryslân.

Het is alweer de 8e editie van Surventobrass en dit jaar doen de volgende brassbands mee: De Bazuin (Triemen/Westergeest), Blaast de bazuin (Surhuisterveen), Brassband Udi (Oosternijkerk), Greidebrass (Spannum), Brassband Excelsior (Ferwerd), De Lofklank (Ureterp) en Brassband Schoonhoven A (Schoonhoven). Het festival is op zaterdag 18 juni rechtstreeks te volgen bij Omrop Fryslân op internet via www.omropfryslan.nl en via de Omrop-app. Vanaf 17.50 uur tot ongeveer 22.45 uur.

Omrop Fryslân maakt ook opnamen die later terug te horen zijn op het Koperkanaal, www.koperkanaal.nl, de online radiozender van Omrop Fryslân voor liefhebbers van muziek van harmonie, fanfare en brassband. Meer informatie over Surventobrass is te vinden op www.surventobrass.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân. Tel: 058 299 7876.

(Advertentie)