Beeldrechten samenvattingen SC Cambuur naar Omrop Fryslân

16 sep 2016 - 12:19

Omrop Fryslân heeft de beeldrechten van de samenvattingen van de uit- en thuiswedstrijden van SC Cambuur verkregen. Dat betekent dat vanaf nu een dag na de wedstrijd de samenvatting in Fryslân Hjoed te zien is. Omrop Fryslân heeft hierover overeenstemming bereikt met Veronica en FOX Sports. Het gaat alleen om de beeldrechten van de wedstrijden die SC Cambuur in de Jupiler League speelt.

Hoofdredacteur Klaas Geert Bakker van Omrop Fryslân is opgetogen over het akkoord dat Omrop Fryslân heeft bereikt: “Wij vinden het belangrijk dat we beelden laten zien van de belangrijkste sportevenementen in onze provincie. En daar hoort de Jupiler League zeker bij.” Naast dat de beelden van SC Cambuur nu in Fryslân Hjoed te zien zijn gaat de live verslaggeving op radio gewoon door. Ook de wedstrijden die SC Heerenveen speelt worden nog steeds live op de radio gevolgd.

De directie van SC Cambuur is blij met deze ontwikkeling. Directeur Ard de Graaf van SC Cambuur vindt het belangrijk dat een regionale club op deze wijze de binding met de eigen achterband kan versterken. “Wij zijn hier ontzettend blij mee. Vooral voor de regionale en lokale bedrijven die zich aan onze club verbonden hebben is het mooi dat ze op de regionale televisie exposure krijgen. En natuurlijk voor de supporters is het belangrijk dat er veel aandacht is voor hun favoriete club.”

Voortaan, een dag na de wedstrijd de samenvatting in het televisieprogramma Fryslân Hjoed. Met zaterdag 17 september de eerste samenvatting om 18.00 uur. Het gaat om de samenvatting van de wedstrijd Fortuna Sittard - SC Cambuur. Fryslân Hjoed is ieder uur te zien op Omrop Fryslân Televisie.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie: 058 299 7876.

Image icon Download cambuur.jpg (587.35 KB)
(Advertentie)