‘Avond van de Krimp’ op Omroplive

16 nov 2015 - 11:20

Op maandag 16 november vanaf 19.30 uur

Fryslân krimpt. Iedereen kent wel een voorbeeld uit de buurt. Denk maar aan die ene dorpsbasisschool die dichtgaat en de leegstaande winkels in het centrum van de stad. Maar wat is nu de oplossing? De Leeuwarder Courant organiseert op 16 november de ‘Avond van de Krimp’. U kunt het thuis volgen. Omrop Fryslân is erbij en zendt het debat uit op Omroplive.nl.

Na een serie over de krimp in Fryslân in de Leeuwarder Courant is het tijd om met elkaar in gesprek te gaan over het probleem. Op maandag 16 november gaan verschillende politieke prominenten met elkaar, maar ook met het publiek, in debat over de krimp. Dit is van 19.30 tot 21.00 uur rechtstreeks te volgen via internetzender Omroplive.

Sprekers die avond zijn minister van Wonen en Rijksdienst Stef Blok (VVD), hoogleraar staatsrecht Hans Engels, Herwil van Gelder, wethouder in krimpgemeente De Marne en Anke Huizenga, bestuurder bij ZuidOostZorg. Iedereen kan meepraten over de gevolgen van de krimp in Fryslân, maar ook over de kansen die dit kan bieden. Aanmelden voor het debat en ideeën tegen de krimp insturen kan nog. Meer informatie is te vinden op www.lc.nl/krimpavond.

‘Avond van de Krimp’ op Omroplive
Maandag 16 november van 19.30 tot 21.00 uur op internetzender www.omroplive.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie van Omrop Fryslân: 058 299 7876.

(advertinsje)